top of page
OM OSS
P5270116-Edit_edited_edited.jpg
PB070666.jpg
P5270109.jpg

Vi har dyktige og erfarne teknikere som har kunnskap om ulike typer campingvogner og bobiler og deres systemer. Dette gjør at vi kan utføre reparasjoner og vedlikehold på en effektiv og nøyaktig måte.

Vi har moderne utstyr og verktøy som er nødvendige for å utføre reparasjoner og vedlikehold på en profesjonell måte. Dette bidrar til å redusere tiden som kreves for å ferdigstille reparasjonene.

Vi er stolt av å ha god kundeservice og vi tilbyr en god opplevelse til kundene våre. Dette kan inkludere å være tilgjengelige for spørsmål og bekymringer, gi forklaringer på utførte arbeider og priser, samt gi råd om hvordan kundene kan holde caravanen /bobilen sin i god stand.

Vi er tilgjengelig!

Et bra campingvogn verksted må være tilgjengelig og fleksibel i forhold til kundenes behov. Dette kan inkludere å tilby rask og pålitelig service ute på en campingplass samt å være tilgjengelig for nødsituasjoner og reparasjoner på kort varsel.

Vi har en god kvalitetssikringsprosess for å sikre at arbeidet som utføres er av høy kvalitet og møter kundens forventninger. Dette inkluderer å ha en sjekkliste for arbeidet som skal utføres, og å gi garanti på utført arbeid.

 

Andre oppdrag på forespørsel.

Ta kontakt i dag for en hyggelig Campingprat 😀

Tlf: 46747590

bottom of page